Camping

Velkommen i Campingvognen….

 

Praktiske oplysninger:

  • Gas:

Ved brug af gas husk at tjekke om ”hanen” er åben. Oven på gasflasken sidder en lille on/off knap.

Under vasken sidder tre håndtag. Hvis gassen ikke virker kan en af disse være lukket.

Hvis gassen er sluppet op, tages gasflasken med til nærmeste byttested, flasken byttes og du/I lægger ud for en påfyldning, kvitteringen medtages og betales ved aflevering af udlejer.

  • Inventar:

Hvis du/I ødelægger noget, erstattes dette. Alt hvad der er i vognen er købt brugt, så det handler ikke om at købe noget fra nyt, men blot at supplere op således at alle får glæde af indholdet.

Ligeledes hvis du/I bruger det sidste af evt. stanniol købes en ny og lægges i vognen.

Der er ikke en liste over hvad der skal være i vognen, men jeg lægger op til at alle bidrager til at opretholde inventar o.lign.

  • Fortelt:

Fortelt, stænger og manual ligger i den store taske under sofaerne. Pløkker og hammer findes i rummet ude foran på vognen. Der er syet en tegning ind på indersiden af forteltet, der viser hvordan det skal samles.

  • Teknik/lys mm.

Er der gået en pære eller andre ting som ikke lige kan erstattes med det samme, så kontakt mig venligst hurtigst muligt, så vognen kan klargøres til næste lejer. Ofte er det ikke dyre ting, men det er ærgerligt at stå i begyndende regnvejr og mangle et beslag på vognen der gør at forteltet ikke kan komme op.

Hvis I kommer til at ødelægge/bøje en stang, koster de 50 kr. pr. stk. at købe brugt i de fleste Caravan centre. Meddel altid dette til mig hurtigst muligt.

 

Rigtig god ferie

Med venlig hilsen

Lars Udengaard (60130414)