Workshop & Show

 

20 børn og deres voksne inviteres indenfor til en eksklusiv trylleworkshop, hvor børnene lærer 4-5 virkelig gode trylletricks. Numrene produceres på stedet under kyndig vejledning.

Tryl 3 reb til et langt. Forudsig hvilken perle publikum vil vælge eller hvad med at kunne trylle penge frem mellem 2 kort?

De børn der har mod på det kan efter workshoppen få lov at vise hvad de har lært i et rigtigt trylleshow. Se hvad avisen Nordvestnyt skrev om arrangementet her

Showet varer ca. 40 minutter og er fyldt med humor og magi.

Workshop & show konceptet har nu besøgt adskillige biblioteker over hele landet, men konceptet kan også bruges på campingpladser og til børnefødselsdage.

Hørsholm Bibliotek

Hej Lars

Jeg vil bare lige sige tak endnu engang- alle mine kolleger syntes du var fantastisk og børnebipperne vil helt sikkert booke dig igen, og vi har også fået rigtig positiv respons fra lånerne:) Jeg har skrevet ud i facebook gruppen for børnebibliotekarer og anbefalet din workshop og show.

Mange hilsner Cilla

Jeg har 10 års erfaring som lærer og mere end 25 års erfaring som tryllekunstner. Så alle er i trygge hænder under såvel workshop som show.

Prisen er 4000+moms inklusiv materialer. (Sjællandske arrangementer)

Klik her eller på billedet for at se teaser for showet

Jeg vil godt lige dele denne skønne tilbagemelding fra børnehuset Nylandsgården på Frederiksberg:

“Idag kom en dreng i min børnehave, og fortalte mig han havde lært at trylle. Han var så stolt, og blomstrede på en måde jeg aldrig har set før. Han er normalt en meget stille dreng uden det store selvværd og uden den bedste kontakt til de andre børn. De andre børn syntes det var vildt sejt, og han viste dem nogle tricks. Han var så glad, og pludselig havde han en positiv indvirkning i børnegruppen. Jeg spurgte ham hvem der havde lært ham det, og så sagde han Lars U.
Tak af hele mit hjerte for at have gjort en stor forskel i denne drengs liv Lars.”
 
 
Følgende biblioteker har blandt andet haft besøg af konceptet:
 
Borup Bibliotek
Glostrup Bibliotek
Hedehusene Bilbliotek
Herlev Bibliotek
Hillerød Bibliotek
Holbæk bibliotek
Holluf pile bibliotek
Hørsholm Bibliotek
Ishøj Bibliotek
Køge Bibliotek
Møn Bilbliotek
Præstø Bibliotek
Skanderborg Bibliotek
Vordingborg Bibliotek