Trylleshow til julefrokost

-Giv dine kollegaer noget at tale om resten af aftenen.

“Julefrokosten bliver magisk i år” 

-Lad festen starte med et godt grin.

Hvad hvis den faktisk blev magisk, med et trylleshow for voksne med masser af humor og interaktion med medarbejderne.

Efter et show til en 40 års fødselsdag i Holbæk, kommer en stor mand op til mig og siger “jeg hader tryllekunstnere”, jeg når lige at tænke over hvor nærmeste flugtrute er før han fortsætter “men du var meget sjov”.

Hvordan gjorde han? Jeg tror….

Mange spørger mig hvornår et trylleshow skal lægges i programmet. Mit svar er altid “så tidligt som muligt”. Ofte har jeg underholdt under velkomstdrinken. Tilbagemeldingen har været at det satte gang i festen fordi alle gæster havde samme udgangspunkt og noget at snakke om.

Når jeg skal lave underholdning til en julefrokost tænker jeg altid på at involvere publikum mest muligt. Under trylleshowet til julefrokosten lader jeg en bold rotere blandt publikum, alle deltager i en quiz om at vinde hele min pensionsopsparing. Måske bliver der også spillet kryds og bolle med et yders overraskende resultat.

Send en forespørgsel allerede nu

Vi havde besøg af Lars U til vores firma julefrokost og det var bestemt en god beslutning. Sikke et show men en masse numre som imponerede os enormt og som vi brugte resten af julefrokosten på at prøve at regne ud.

Lars kom med godt og smittende humør.

En oplevelse vi er rigtig glade for at vi fik sammen med vores personale, så tøv ikke med at booke 🙂

-Lasse Toft – LT Autoservice