Trylleshow til julefrokost

-Giv dine kollegaer noget at tale om resten af aftenen.

“Julefrokosten bliver magisk i år” 

-Lad festen starte med et godt grin.

Hvad hvis den faktisk blev magisk, med et trylleshow for voksne med masser af humor og interaktion med medarbejderne.

Efter et show til en 40 års fødselsdag i Holbæk, kommer en stor mand op til mig og siger “jeg hader tryllekunstnere”, jeg når lige at tænke over hvor nærmeste flugtrute er før han fortsætter “men du var meget sjov”.

Hvordan gjorde han? Jeg tror….

Mange spørger mig hvornår et trylleshow skal lægges i programmet. Mit svar er altid “så tidligt som muligt”. Ofte har jeg underholdt under velkomstdrinken. Tilbagemeldingen har været at det satte gang i festen fordi alle gæster havde samme udgangspunkt og noget at snakke om.

Når jeg skal lave underholdning til en julefrokost tænker jeg altid på at involvere publikum mest muligt. Under trylleshowet til julefrokosten lader jeg en bold rotere blandt publikum, alle deltager i en quiz om at vinde hele min pensionsopsparing. Måske bliver der også spillet kryds og bolle med et yders overraskende resultat.

Send en forespørgsel allerede nu

Er der flest kvinder på arbejdspladsen kan I overveje at få besøg af langturschaufføren Jan der er begyndt at strippe for at få enderne til at hænge sammen. Bedst som showet nærmer sig sin finale sker magien og alle (næsten alle) ånder lettet op når showet bliver til et underholdende trylleshow.

Her er en amatøroptagelse fra en kvindeloge i Holbæk hvor Jan kom forbi: